Участници

OFFICE & WORKSPACE FORUM 2024
15 Май 2024, Sofia Event Center

Давид Давидов

управляващ партньор, Garitage Investment Management

Давид Давидов е основател и собственик на „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк.
София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок клас, предлагащ нов тип жилища, надграждащ общата концепция в южната част на София. В комплекса, сред богата паркова среда, са разположени 34 еднофамилни къщи от 3 типа.
Гаритидж Парк е мащабен жилищен и бизнес комплекс, разположен върху площ от 165 000 м2. Проектът ще се реализира поетапно и в напълно завършен вид ще включва 95 000 м2 офисни и търговски площи и 60 000 м2 жилища, училище, парк и много удобства.
Преди да основе „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, в продължение на 10 години, Давид е директор в Colliers International, ангажиран с развитието и реализацията на някои от най-мащабните проекти в областта на недвижимите имоти. Сред тях са  Бизнес Парк София, Европейски Търговски Център, Mall of Sofia, The Mall, Grand Mall Varna и други.
Давид Давидов има Магистърска степен от Софийски университет.